luni, 6 aprilie 2009

A fost mutat de la terapie intensiva/Minculescu a inceput recuperarea fizica


Ficatul primit de interpret, saptamana trecuta, de la sotia sa, este bine irigat si se dezvolta normal. Mai mult, de saptamana viitoare, cuplul va putea primi si vizitatori.


Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, se insanatoseste grabnic dupa interventia de transplant hepatic suferita saptamana trecuta. Atat el, cat si sotia sa, Rodica, au iesit de la Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Universitar din Regensburg si se simt bine.
Specialistii germani care au realizat transplantul lui Minculescu au anuntat ca noul ficat primit de artistul roman de la sotia sa este bine irigat si se dezvolta normal. Astfel, cei doi pacienti au fost mutati in saloane normale. Mai mult, deoarece starea lor de sanatate este buna la momentul actual, sotii Minculescu au inceput deja tratamentul de recuperare fizica, iar de saptamana viitoare vor putea sa primeasca si vizitatori. Cu toate acestea, Cristi si Rodica vor mai petrece cateva saptamani in spitalul din Germania. Durata exacta a spitalizarii urmeaza sa se stabileasca in functie de rezultatul sedintelor de fizioterapie la care sunt supusi. Acasa, insa, Minculescu va avea nevoie de aproximativ doua luni de recuperare. Totusi, este posibil ca interpretul sa le faca o bucurie admiratorilor si sa urce din nou pe scena chiar din vara.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats