luni, 6 aprilie 2009

I se spune "Paris Hilton din Rusia"/Sexy-fina lui Putin e moderatoare TV



Premierul rus are o ruda care face furori in televiziune. Apetisanta Xenia Sobchak, in varsta de 28 de ani, prezinta de cinci ani "Dom-2", considerat a fi cel mai longeviv reality-show din lume.

La 28 de ani, Xenia, fiica lui Anatoly Sobchak, primul primar ales in mod democratic la Sankt Petersburg, este una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Rusia. Frumoasa, temperamentala si, mai ales, mare amatoare de evenimente mondene, de la care nu lipseste niciodata, Xenia prezinta de cinci ani "Dom-2", cel mai longeviv reality-show din lume. Difuzata de postul de televizune TNT, emisiunea se bucura inca de mare succes, desi gurile rele spun ca rusii s-au cam plictisit de figurile concurentilor pe care ii urmaresc de jumatate de deceniu in incercarea de a construi o casa si de a-si gasi marea dragoste. In plus, nu putini sunt cei care au solicitat in repetate randuri scoaterea emisiunii din grila de programe a postului pe motiv ca incurajeaza prostitutia si pornografia. Printre cei care i-au pus gand rau show-ului prezentat de Xenia, pe care jurnalistii de la Moscova au poreclit-o "Paris Hilton din Rusia" din pricina gustului pentru lux si petreceri, se numara si ministrul rus de Interne, Rashid Nurgaliyev. "Emisiunea prezentata de Xenia Sobchak trebuie imediat oprita. Are un efect negativ asupra copiilor, care nu pot face diferenta intre ceea ce este bine si rau si consuma tot ce vine asupra lor, fara discernamant", a declarat, recent, Nurgaliyev.

Creeaza cizme de cauciuc

Xenia, insa, care in timpul liber creeaza cizme de cauciuc, nu are de ce sa se teama. Tanara este fina premierului Vladimir Putin, care tine la ea ca la ochii din cap. De altfel, premierul rus se lauda ori de cate ori are ocazia cu ruda lui sexy, care a realizat pictoriale fierbinti in numeroase reviste mondene, care s-au vandut ca painea calda. In aceste conditii, este destul de putin probabil ca reality-show-ul sa fie oprit si nu ar fi exclus chiar ca ministrul de Interne sa renunte la vehementa si sa lase subiectul pe linie moarta. In plus, Xenia beneficiaza si de sustinerea neconditionata a conducerii postului TNT, care a castigat audienta mergand pe mana sexy-finutei lui Putin. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats