marți, 28 aprilie 2009

Iubire mare cu blonda de la Antena 2


"Piti" jr.,si Marina Dina s -au cuplat de Inviere

Dupa ce s-a despartit de iubit, Marina Dina s-a consolat in bratele lui Alex Piturca, cei doi petrecand impreuna Pastele intr-un club din Capitala.



Saptamana trecuta Alex Piturca, insotit de sora sa si de cativa prieteni apropiati au petrecut Pastele in clubul Eleven din Capitala, sarbatoarea suprapunandu-se si cu ziua de nastere a unei fete din anturajul fotbalistului. Oficial, la petrecerea comuna a fost invitata si Marina Dina, dar se pare ca de fapt aceasta venise impreuna cu fiul selectionerului. Cei doi se cunosc de mai mult timp, dar pana acum relatia lor a fost doar la stadiul de amicitie. Surse din anturajul Marinei sustin ca in seara de Inviere cei doi au fost extrem de apropiati, lasand sa se inteleaga ca sunt la inceputul unei povesti de iubire. Apoi, "Piti" Jr. a plecat la Targu Jiu, reintegrandu-se in programul echipei, dar cei doi au continuat sa vorbeasca la telefon. Weekendul trecut a venit si confirmarea ca intre Marina si Alex lucrurile sunt destul de serioase. Cei doi au fost vazuti vineri in clubul Bamboo, dansand si stand de vorba toata seara. Au venit impreuna, dar au si plecat impreuna, spre dimineata fiul selectionerului conducand-o acasa ca un gentleman pe asistenta emisiunii "Rai? da? buni".
Mai mult, a doua zi Alex a invitat-o pe Marina la un restaurant de fite din Capitala, la o cina romantica. Distanta Targu Jiu - Bucuresti este acum principalul impediment intre cei doi, dar pana la finalul campionatului nu mai este foarte mult, iar Alex si Marina ar putea alcatui unul dintre cele mai spectaculoase cupluri ale acestei veri.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats