vineri, 10 aprilie 2009

Mama "Cheeky" e de parere ca fetele ei sunt depunctate premeditat/Crede ca "Dansez pentru tine" nu e pe bune



Margareta Irimia, mama gemenelor Cheeky Girls, Monica si Gabriela, considera ca perechile din care fac parte fiicele sale au fost nedreptatite de juriu la notare. Bazandu-se pe informatiile date de agentul fetelor, care a stat in spatele juratilor, mama "Cheeky" a afirmat ca Mihai Petre avea deja pregatita nota pentru valsul Monicai si al partenerului ei, Darius, inainte ca evolutia acestora sa se fi incheiat.

Dupa ce fiicele sale, Monica si Gabriela, au fost nominalizate la duel in editia trecuta a emisiunii "Dansez pentru tine", mama gemenelor Cheeky Girls, Margareta, a rabufnit. De la Londra, ea a acuzat faptul ca show-ul de la Pro TV nu este un spectacol corect, intrucat acolo se petrec mai multe nedreptati. Bazandu-se pe informatiile primite de la Perry Mills, agentul Cheeky Girls, precum si de la prietenii acestora, care au stat in spatele juriului la valsul Monicai cu partenerul ei, Darius, Margareta Irimia sustine ca Mihai Petre avea deja pregatita nota inainte de incheierea evolutiei dansatorilor. "Inca de la inceput, Cornel Patrichi, dorind probabil sa-l tachineze pe Mihai Petre, ii tot arata nota 10, iar acesta din urma ii spunea "mai jos, mai jos", adica sa scada. Perry mi-a spus ca Mihai Petre avea nota la 6,5, apoi, desi valsul nu se terminase, a schimbat-o la 7 si apoi a aratat-o la final. Mi se pare ca stia dinainte ce nota voia sa-i dea. Plus ca fetele nu sunt tratate la fel ca ceilalti participanti. De exemplu, Wilmark i-a spus Monicai ca i-ar fi dat 10, daca nu stia ca a facut liceul de coregrafie, dar asa ii da doar 9,5, in timp ce nimeni nu a spus un cuvant despre faptul ca si Piticu este dansator profesionist. Eu am 16 ani de experienta in balet si dansuri populare si pot spune ca, uneori, baletul mai mult te incurca la dansuri sportive decat te ajuta", ne-a declarat Margareta. Mai mult, aceasta s-a plans si de faptul ca au fost dezavantajate si dansurile din folclorul international. "Monica si Darius au avut un dans foarte greu, la care puteau oricand sa faca o entorsa, la care ar fi trebuit sa aiba niste costume din matase fina, care sa tremure ca niste aripi, dar ei au avut niste costume dintr-un material greu ca de carton, care mai mult i-au incurcat. Plus ca ei au respectat regula de a dansa un dans folcloric original, pe cand Cream nu. Nu inteleg cum poti sa faci prezentare de costum pe scena si sa iei 10", ne-a marturisit mama "Cheeky", care s-a declarat absolut revoltata de felul in care sunt tratati participantii.


Are gauri in plamani


"Partenerul Monicai, Darius, e un baiat amarat care munceste foarte mult sa isi ajute familia si a fost foarte dezamagit. A facut o criza nervoasa in culise si nimeni nu s-a deranjat sa-i dea un pahar cu apa, in schimb erau cinci oameni care strigau: "Filmati, filmati acum!" Eu atata cruzime nu am vazut niciodata", ne-a spus Margareta. (C.C)
Reactia doamnei Margareta Irimia este profund emotionala, deoarece pana la urma este o mama care-si apara fetele. Emisiunea "Dansez pentru tine" este o emisiune in direct, asa ca reactia juriului la un dans este spontana si imediata. Juriul emisiunii este format din profesionisti in dans, actorie si coregrafie care si-au castigat increderea in ochii publicului timp de sapte sezoane, cat a avut emisiunea "Dansez pentru tine" pana acum. Dincolo de tehnica dansului pe care o noteaza Mihai Petre, restul membrilor juriului puncteaza dupa criterii artistice. Asa cum un tablou iti poate placea sau nu, asa se intampla si in ceea ce priveste dansul. Juriul oriunde in lume, odata ales sa-si spuna parerea, o face dupa propria-i evaluare artistica."

Maria Apostol - PR Director PRO TV . Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats