marți, 21 aprilie 2009

Manelistii sunt supusi la umilinte de catre cei pentru care canta/Liviu Mititelu, campion la luat bataie de la nuntasi



La cele mai multe nunti si botezuri la care canta, manelistii sfarsesc prin a fi injurati si chiar batuti de catre petrecaretii care, dupa ce se trezesc din betie, regreta ca au dat asa de multi bani la lautari si cauta sa-i recupereze. Campion la umilinte este, se pare, Liviu Mititelu, care canta cu Daniela Gyorfi, el incasand de multe ori imbranceli si suturi in fund.


In ciuda stilului de viata stralucitor pe care il etaleaza in public, manelistii nu se bucura de acelasi respect de care beneficiaza ceilalti cantareti din alte zone, mai evoluate, ale muzicii. Ceea ce ii desparte pe acestia de statutul de artist este tocmai publicul carora li se adreseaza si care nu se sfieste sa-i trateze pe entertaineri exact cum are chef atata vreme cat ii plateste. Mai exact, manelistii iau deseori bataie la evenimentele la care sunt angajati sa cante. Potrivit unor surse demne de incredere, conflictul intre nuntasi si cantareti se isca in general la orele diminetii, cand petrecaretii se mai trezesc din betie si constata cu neplacere ca au aruncat foarte multi bani la lautari. "Atunci se enerveaza si cer banii inapoi de la manelisti. Evident ca acestia nu vor sa-i dea si iese scandal. Am vazut foarte multi manelisti injurati si batuti. De aceea multi dintre ei cauta sa-si faca prieteni prin lumea interlopa pentru a se proteja la adapostul reputatiei acestora. Dar mai sunt si unii care nu reusesc sa se aciueze pe langa astfel de personaje si atunci iau multe suturi in fund", ne-a declarat sursa noastra. Campion la luat "castane" este, se pare, manelistul Liviu Mititelu, cel care canta in duet cu Daniela Gyorfi. De altfel, cantareata, impresionata de umilintele la care este supus colegul ei, chiar a povestit unor cunostinte ca ii este greu sa asiste la astfel de scene. "Stiu ca povestea ca ii dadeau inclusiv suturi in fund. Dar nu este un caz singular, el este doar mai expus decat altii. Cand se imbata unii oameni se poarta foarte rau cu aceia pe care ii aplaudau cu cateva ore mai devreme", ne-a precizat sursa noastra.



Adrian Minune, inchis in studio sa compuna


Nici Adrian Minune nu a scapat netaxat. In urma cu cativa ani, manelistul a fost luat pe sus de la el de acasa si dus la studio de Leo Strehaia si un prieten de-al acestuia pentru a compune o melodie pentru Simona Sensual. Se pare ca Minune tot amanase sa faca acest lucru, desi primise niste bani, si pana la urma "beneficiarii" si-au pierdut rabdarea. Conform unor informatii, Minune a fost inchis in studio de Leo de la Strehaia pana a creat piesa "Trandafirul de la tine".Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats