joi, 2 aprilie 2009

Mezina presedintelui a strans 100.000 de semnaturi

Contrar temerilor sale, Elena Basescu a reusit sa adune peste 100.000 de semnaturi intr-un timp record si va putea candida ca independent pentru un loc in Parlamentul European.


In urma cu doua saptamani, cand isi anunta candidatura ca independent pentru Parlamentul European, fiica presedintelui estima ca va intra in campania electorala "doar daca" va aduna semnaturile necesare. Acest lucru s-a si realizat. Elena Basescu a reusit sa stranga cele 100.000 de semnaturi necesare pentru a-si depune candidatura la alegerile europarlamentare. Informatia a fost confirmata de vicepresedintele PD-L, Florin Popescu, intr-o emisiune tv. Democrat-liberalul s-a aratat foarte optimist in privinta sanselor de izbanda ale mezinei presedintelui Romaniei. "Va garantez ca Elena Basescu va castiga. Si-a strans deja semnaturile, desi se fac glumite pe seama ei", a spus Florin Popescu, vicepresedinte PD-L. Reamintim ca, in urma cu doua saptamani, Elena Basescu a demisionat din PD-L, anuntand ca va candida ca independent la europarlamentare. Ea a spus ca vrea sa reuseasca "nu ca fata lui tata", ci singura, prin propriile forte. "Voi renunta daca voi constata ca nu mai pot. Totusi, ma simt pregatita. Copiii politicienilor sunt mai puternici psihic, deoarece sunt obisnuiti cu loviturile "sub centura" practicate in politica", remarca, recent, Elena Basescu.


Honorius Prigoana si Hrebenciuc Jr. o sustin


Honorius Prigoana, fiul cunoscutului om de afaceri Silviu Prigoana, si-a anuntat sprijinul direct pentru mezina presedintelui si a promis ca va aduna semnaturi pentru Elena Basescu. La randul sau, Hrebenciuc junior i-a promis ca-i va aduce Elenei Basescu adeziunea sa "personal, nu pe email", dupa cum a precizat fiica presedintelui. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats