vineri, 3 aprilie 2009

A plans, cand a Implinit 50 de ani/Duckadam a primit-o colet din America pe fiica sa



Fostul portar al Stelei a fost anuntat de sotia lui, Alexandra, ca trebuie sa ridice de la un magazin din Arad un pachet trimis de catre Brigitte.


Helmuth Duckadam s-a trezit, ieri, mai devreme, pentru a merge la Arad sa ridice un pachet surpriza, trimis, chipurile, de fiica sa, Brigitte, din America.
Toti din jurul sau stiau insa ca acolo urma sa isi faca aparitia chiar expeditorul coletului, in carne si oase. La vederea fetei, Duckadam a ramas mut de uimire, dupa care a inceput sa planga. Totul a fost pus la cale cu ajutorul mai multor complici, Alexandra, Brigitte si proprietarii magazinului de unde Duckadam trebuia sa ridice coletul, iar pregatirea "cadoului" a durat luni intregi. Brigitte, fiica din prima casatorie a fostului portar al Stelei, locuieste de sase ani in America, unde e casatorita si lucreaza ca asistenta medicala. Ea a sosit in Arad de marti, dupa o absenta de doi ani, dar, ca sa nu ii strice surpriza tatalui sau, a trebuit sa astepte o zi, timp in care s-a mai plimbat prin oras. Are de gand sa ramana in Romania, alaturi de tatal ei si de surioara sa mai mica, doua saptamani, dupa care se va intoarce in America.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats