vineri, 22 mai 2009

Alina Percea risca sa piarda aproape toti banii luati pe prima noapte de amor


Ii iau impozit pe virginitate

Romanca din Caracal este anchetata de Fiscul din Germania dupa ce a castigat 10.000 de euro in urma unei partide de amor cu un om de afaceri italian pe care l-a ales in urma licitarii virginitatii ei. Autoritatile s-au sesizat dupa relatarile din presa si au considerat ca Alina Percea a intretinut relatii sexuale pe bani si, deci, trebuie sa plateasca impozit, acesta fiind calculat la 8.000 de euro.



Romanca Alina Percea, in varsta de 18 ani, din Caracal, care si-a scos virginitatea la vanzare pe internet, poate pierde mai mult de jumatate din cei 10.000 de euro platiti de omul de afaceri italian alaturi de care a petrecut prima ei noapte de amor, la Venetia, unde a facut sex neprotejat. Fiscul din Germania investigheaza cazul oltencei si intentioneaza sa o puna pe aceasta sa plateasca impozit pe sex, pentru ca se considera ca Alina a intretinut relatii sexuale pe bani, actul fiind calificat drept prostitutie. Conform legilor din Germania, unde prostitutia este legala, damele de companie trebuie sa dea statului 50% din veniturile provenite din serviciile prestate, astfel ca Alina va trebui sa se conformeze si sa plateasca taxa pe sex aferenta sumei primite pentru noaptea de amor plus TVA. Dupa plata acestora, olteanca va ramane doar cu 2.000 de euro din cei 10.000 primiti de la italian in schimbul virginitatii sale.

Luata in vizor si de biroul de emigrari



Alina Percea, care se afla in Germania la studii, poate lucra legal, chiar si ca prostituata, timp de 90 de zile, atat cat ii permite viza de student. Oficialii Biroului de Emigrari din Germania vor verifica si daca romanca a intrat pe teritoriul german cu viza de turist, situatie in care nu ar avea drept de munca si risca sa fie deportata. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats