vineri, 22 mai 2009

Îndrăgostită de un matematician?




Monica Tatoiu vorbeşte la Happy Hour (PRO TV) despre marea ei iubire

Cea de-a patra invitată a lui Cătălin Măruţă şi a parapsihologului Carmen Hara, in emisiunea “Happy Hour Special” (difuzată de PRO TV), este Monica Tatoiu. Aceasta vorbeşte în ediţia de mâine despre marea ei iubire şi despre relaţia cu tatăl ei.

Monica Tatoiu e cea de-a patra vedetă care a acceptat provocarea de a se supune unei analize a propriului destin făcute de Carmen Hara, în emisiunea “Happy Hour Special”, difuzată mâine de la ora 17.45, pe PRO TV. Femeia de afaceri vorbeşte despre o dragoste deloc uitată, despre care spune că rămâne iubirea vieţii ei, mai exact un matematician care nu trăieşte România.

“Eu văd că e prin Europa, dar e un om care face drumuri. Are doi copii, este un bărbat frumos, îl văd mai mare decât dumneavoastră”, i-a spus parapsihologul Carmen Hara, la înregistrări, lucru confirmat şi de Monica Tatoiu.

Avea un tată foarte dur

În aceeaşi ediţie, Monica Tatoiu face dezvăluiri legate şi de relaţia cu tatăl său, în special momente importante din trecut. “Tata spunea: «O să rămâi o proastă, nici un bărbat n-o să stea cu tine, pentru că eşti prea independentă»”, a mai povestit invitata lui Cătălin Măruţă.

E căsătorită cu un inginer

Monica e căsătorită cu inginerul Victor Tatoiu (foto sus) cu care are un băiat, Alexandru, în vârstă de 14 ani. În cercurile apropiaţilor ei se spune că femeia de afaceri a avut, în liceu, o aventură cu actorul Florin Călinescu. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats