marți, 26 mai 2009

“Nu cred că o s-o mai văd vreodată pe Corina"


Au primit-o in casa lor,au acceptat-o ca pe o viitoare noră, deşi era mai mare cu zece ani decat fiul lor, deşi ştiau că este măritată. Au trecut peste toate de dragul lui Bogdan, care le ceruse să o privească pe Corina ca pe iubirea vieţii lui, fără de care n-ar fi putut trăi. Fără de care nici nu a trăit... Acum, părinţii elevului Bogdan Costache, care s-a sinucis din dragoste pentru profa de română, şi-au pierdut orice speranţă că aceasta s-ar putea îndura de ei să le explice cum de s-a ajuns la nenorocirea din 24 mai 2007.

La doi ani de la cumplita moarte a elevului Bogdan Costache din Bucureşti, băiatul de 18 ani care s-a aruncat de la etajul 9, din garsoniera profesoarei de română Corina Vasile, femeia cu care avea o legătură amoroasă, părinţii băiatului nu au primit nici un semn de la cea pentru care băiatul lor a ales să se sinucidă. Nici măcar duminică, în ziua când s-au împlinit doi ani de la tragedie, profesoara nu a luat legătura cu soţii Costache, nu a încercat să le aline suferinţa.

Au venit toţi colegii la parastas

“Nu cred că o s-o mai văd vreodată pe Corina. Nici nu mă aşteptam să apară la parastas (n.r. - care a avut loc în urmă cu o săptămână). Şi-au amintit de Bogdan toţi colegii lui. Au venit la parastas. Iar la cimitir am găsit lumânări aprinse şi flori. Dar nu sunt de la ea... Am înţeles că e plecată cu soţul ei în străinătate”, ne-a spus, cu amărăciune, Geta Costache, mama lui Bogdan. La câteva luni după nenorocire, femeia încă mai spera să capete nişte explicaţii de la profa de română. “Mi-aş dori mai mult decât orice pe lumea asta să vină la mine şi să-mi spună adevărul. Vreau să ştiu cum şi de ce a murit băiatul meu”, declara pentru Libertatea, în noiembrie 2007, mama elevului. Acum, Geta Costache s-a resemnat. Nu mai speră nici măcar că o va mai întâlni vreodată pe tânăra pentru care Bogdan a murit.

Se iubeau de un an

Profa de romana Corina Vasile (29 de ani) şi elevul Bogdan Costache (18 ani) s-au iubit timp de un an. Îşi scriau sute de mesaje de dragoste, petreceau mult timp împreună şi îşi făceau planuri de viitor. Părinţii băiatului o tratau pe femeie ca pe nora lor, iar soţul Corinei, Dragoş Vasile, ştia despre relaţia acesteia cu Bogdan.

«Nu ia pe garsonieră mai mult de 25.000 €»

Pe 24 mai 2007, Bogdan Costache s-a aruncat de la balconul profesoarei de română Corina Vasile, care locuia la etajul 9 al unui bloc de lângă Podul Grant din Capitală. Moartea băiatului a scos la iveală povestea de dragoste dintre acesta şi femeia care avea 29 de ani. Potrivit procurorilor, Bogdan s-a sinucis pentru că nu a acceptat despărţirea de profa de română. “Garsoniera groazei” de pe strada Ştefan Stoica din Capitală este scoasă la vânzare. “O garsonieră confort I din acea zonă se vinde acum cu 50.000 de euro. Dar lumea e superstiţioasă şi mulţi se feresc să cumpere o casă în care cineva şi-a luat viaţa. Aşa că, în împrejurările astea, nu cred că va lua pe ea mai mult de 25.000 de euro”, ne-a declarat patronul unei agenţii imobiliare din Bucureşti.


Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats