marți, 26 mai 2009

Toate detaliile despre crestinarea fetitei lui cristi chivu

Adelina si Cristi Chivu fac botezul fetitei pe graba la Milano


Desi au tras de timp mai mult decat si-ar fi dorit, fotbalistul si sotia lui s-au hotarat in pripa sa-si crestineze fetita in cadrul unei ceremonii simple, discrete, in Italia.


Cel mai asteptat eveniment al anului va avea loc sambata aceasta. Adelina si Cristi Chivu isi boteaza in sfarsit fiica. Dupa luni intregi de framantari, indecizii, incidente care
i-au impiedicat sa organizeze ceremonia, cei doi au reusit, in cele din urma, sa puna totul cap la cap si sa faca invitatiile. Botezul Nataliei va avea loc weekendul acesta la Milano, in Italia. Adelina si Cristi au facut rezervari la biserica si la restaurant si au redus cat au putut lista celor care vor fi martori la eveniment. Se pare ca acestia au fost constransi de programul fotbalistului din perioada urmatoare sa renunte la planurile initiale, acelea de a face botezul in tara, si sa aleaga calea cea mai la-ndemana. Pana la urma, cel mai important lucru este crestinarea
Nataliei, nu tara in care are loc, astfel ca Cristi Chivu si sotia lui vor organiza o petrecere restransa la Milano. In ultimele luni, Adelina s-a ocupat sa gaseasca locatia ideala in Bucuresti, luand legatura telefonic sau prin intermediul internetului cu mai multi proprietari de localuri. La un moment dat, s-a zvonit chiar ca intentioneaza sa faca botezul la Palatul Stirbei, unde au facut si nunta, iar cel care s-a interesat de conditii a fost Marius Kalmar , cel mai bun prieten al lui Chivu. In cele din urma, toate eforturile s-au dovedit in zadar. Cei doi au fost nevoiti sa organizeze totul intr-un timp record pentru a nu rata si sambata aceasta. Duminica, imediat dupa botez, fotbalistul are meci cu Inter Milano.
S-au ocupat de transport si cazare
Ca totul sa iasa ca la carte, Adelina si Cristi s-au ocupat de tot! Cei doi au facut rezervari la avion, au achitat biletele si au rezervat camere la un hotel aflat aproape de locuinta lor. Asadar, privilegiatii care vor lua parte la eveniment nu trebuie sa-si faca griji pentru nimic.
Convinsa de soacra sa nu vina in Romania
Adelina Chivu a nascut pe 12 februarie anul acesta. De atunci, toata lumea asteapta botezul. Daca ar fi fost dupa ea, ceremonia nu s-ar fi desfasurat nici weekendul acesta. Fosta stirista de la Antena 3 ar fi asteptat mai departe momentul potrivit pentru a-si aduce fetita acasa. Se pare insa ca a fost nevoita sa cedeze presiunilor familiei care o pistonau sa se grabeasca, deoarece fetita are aproape patru luni si trebuie crestinata.

In ceea ce priveste locatia, surse
din preajma Adelinei sustin ca mama lui Chivu a fost cea care a pledat cel mai mult pentru Italia. Aceasta a convins-o ca nu este bine sa supuna copilul nebotezat unui drum atat de lung. Conform traditiei, bebelusii care nu au fost crestinati nu trebuie sa treaca mai mult de trei ape. In aceste conditii, Adelina a cedat insistentelor si a luat-o de la capat cu organizarea.

Au in jur de 15 invitati



Ceremonia va avea loc la o biserica ortodoxa din Milano. La botez nu vor fi prezente mai mult de 15 persoane. Printre cei care vor pleca in weekend catre Italia se numara nasii Victor Becali si sotia lui, Adela Popescu si Marius Kalmar, cel care i-a fost cavaler de onoare lui Cristi, Raluca Lazarut, prietena Adelinei, Dan Capatos, cel care le-a facut cunostinta sotilor Chivu si bunicii micutei Natalia.
Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats