joi, 25 iunie 2009

Diana SI Claudiu Niculescu au devenit parinti!


A nascut in ziua aniversarii casatoriei lor



Fotbalistul si sotia lui au primit cel mai frumos cadou la implinirea a doi ani de la nunta - pe fiul lor, David Cristian. Vedeta TV si-a adus baietelul pe lume prin cezariana, la Euroclinic.
Diana Munteanu a nascut ieri-dimineata la ora 09.30. Baietelul ei a venit pe lume prin cezariana, operatie recomandata de medici. David Cristian, numele pe care proaspetii parinti l-au ales pentru fiul lor, a avut la nastere 52 de centimetri lungime si 3,700 kg, aceeasi greutate pe care a avut-o la nastere si tatal lui. Niculescu Jr. a luat ieri primul zece din viata lui. Paparazzii CANCAN au reusit sa-l fotografieze pe Claudiu Niculescu la maternitate chiar cand se interesa de cele necesare pentru inregistra-rea bebelusului si intocmirea certificatului de nastere. Pentru Claudiu, totul s-a petrecut extrem de repede si, cu toate ca a vrut sa asiste la nastere, nu a apucat sa se dezmeticeasca. "Sunt extrem de fericit. Bebelusul e bine, Diana e bine. Am vrut sa intru in sala de operatii sa fiu langa ei, dar nu am fost lasat. Oricum, nu cred ca as fi rezistat", ne-a declarat fotbalistul, vadit emotionat.
In privinta micutului, Claudiu spune ca acesta reprezinta cadoul ideal, cu intarziere, e drept, pentru ziua lui de nastere care a fost pe 23 iunie. Asadar, tatal si fiul vor sarbatori, de acum inainte, ziua de nastere la doar o zi dife-renta. Mai mult, pe 24 iunie, ziua in care David Cristian Niculescu a decis sa vina pe lume, parintii lui au aniversat doi ani de cand si-au unit destinele. In aceste conditii, familia Nicu- lescu a avut dublu motiv de sarbatoare.



Au pregatit totul pentru fiul lor



Desi Diana a preferat sa lase pregatirile pentru venirea pe lume a fiului ei pe ultimul moment - din superstitie, sustine ea - proaspetii parinti au reusit sa se incadreze perfect pentru a nu fi luati prin surprindere. "Din fericire totul este pus la punct. Am terminat de amenajat camera si am luat toate cele necesare. Probabil vineri ii voi putea aduce acasa", ne-a declarat Niculescu. Pentru inceput Diana va primi un ajutor substantial din partea mamei ei, care s-a mutat deja de la Brasov la Bucuresti pentru a fi alaturi de nepotelul ei din prima clipa. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats