marți, 15 decembrie 2009

Sotia i-a facut cadou o petrecere de 100.000 de euro, dupa ce sotul i-a daruit un inel de 1,5 milioane euro

Au baut numai sampanie de 400 de euro sticla


Au cheltuit intr-o seara salariile pe o luna a aproximativ 2.000 de functionari publici. Sotia miliardarului Cosmin Balcacean, Dany, a dat 100.000 de euro pe o petrecere surpriza, organizata in cinstea zilei de nastere a afaceristului, care a implinit 39 de ani. La distractie au fost invitate 80 de persoane, pentru care au robotit toata noaptea 220 de angajati ai miliardarului.


Evenimentul a avut loc, duminica seara, la vila familiei Balcacean din Sinaia, care a fost pregatita special pentru petrecere. Sute de orhidee mov si trandafiri albi au decorat impunatoarea casa, iar invitatii au fost primiti inca de la poarta pe un covor rosu. Incaperile imobilului au fost impodobite in alb si mov, culori la care chelnerii au fost obligati sa se asorteze. Printre invitati s-au aflat politicianul Codrin Stefanescu si miliardarul clujean Nagy Zoltan, impreuna cu sotia. Daca la inceputul serii celor 80 de invitati le-a cantat live Directia 5, dupa orele 22.00 petrecerea s-a incins. Distractia a fost asigurata de cei mai in voga manelisti, printre care fratii Cocos, Petrica Cercel, Florin Turbatu si Adrian Minune. La fiecare masa au fost in permanenta prezenti patru chelneri, care la cea mai mica miscare a in vitatilor umpleau paharele. Bautura si mancarea au fost din belsug: s-a baut numai sampanie Cristal, care costa 400 de euro sticla, si Moet Rose. Dany Balcacean si-a schimbat pe parcursul serii trei tinute: Elie Saab, Versace si Valentino. In plus, un make-up artist si un hair-stylist au stat toata noaptea la dispozitia acesteia. Punctul culminant al evenimentului a fost focul de artificii de la miezul noptii, pe muzica lui Adrian Minune. Momentul a costat nici mai mult, nici mai putin de opt mii de euro, spectacolul de artificii fiind realizat de o firma din Franta. Chiar daca s-a vrut o petrecere cu staif, nelipsitul obicei de a arunca cu bani in lautari nu a lipsit. Numai Adi Minune a castigat la un singur cantec aproximativ 1.000 de euro. Banii au fost dati chiar de sotii Balcacean, pentru care manelistul a compus special o melodie. Exemplul celor doi a fost urmat si de catre Codrin Stefanescu. Distractia a tinut pana dimineata.

Meniu cu berbecut la protap



Sampania a curs rauri, iar mancarea a fost din belsug pentru toata lumea. Prietenii milardarului Cosmin Balcacean s-au delectat cu tot felul de preparate cu denumiri pretentioase. Tartine domestice cu pasta Roquefort, branza cu boia iute, oua de prepelita cu rata afumata, foie gras cu struguri, gustare vanatoreasca cu mistret, caprioara si prepelita umpluta, berbecut la protap au fost numai cateva dintre delicatesele servite. Pentru desert, a fost pregatit un tort imens de ciocolata. Cei 220 de angajati au avut parte de un meniu mai putin pretentios: platou rece cu mezeluri, branza si legume, ciorba de pui si pomana porcului.


Piscina la etajul unu



Vila familiei Balcacean din Sinaia este estimata la aproximativ 10 milioane de euro. Miliardarul si-a amenajat la etajul intai al somptuoasei case o piscina imensa cu sauna si solar. Mai mult, jumatate din peretele care uneste parterul de primul etaj este din sticla, iar prin el se vede apa din piscina. Tot la etajul intai, este amplasata si o sala de biliard cu mese pentru profesionisti, facute la comanda in SUA. Toata mobila este unicat, iar numai cea din dormitor valoreaza peste doua milioane de euro. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats