joi, 5 martie 2009

A angajat-o printr-o agentie. Manuela Fedorca locuieste cu o filipineza

Aflata intr-o pauza din punct de vedere profesional, solista a reusit sa-si duca la indeplinire sarcinile restante. Pentru ca fosta menajera nu mai putea sa se plieze la cerintele vedetei si sa faca fata unui program prelungit de munca, Manuela Fedorca a inlocuit-o cu o filipineza.

Bruneta a apelat la serviciile unei agentii de recrutare pentru a-si alege persoana potrivita, in sarcina careia sa intre menajul si activitatile de babysitting. Singura cerinta impusa de artista a fost ca doamna sa locuiasca la ea in casa. "Cautam o femeie interna, fara obligatii, pentru menaj. Putea sa fie si romanca. Cei de la agentie mi-au recomandat-o pe filipineza. Sunt multumita de ea", ne-a spus Manuela Fedorca. Surse din anturajul cantaretei ne-au informat ca aceasta si-a dat OK-ul, dupa ce a studiat in detaliu referintele primite despre filipineza in varsta de 36 de ani. Se pare ca aceasta s-a deprins foarte repede cu activitatile care i-au fost impuse, munca ei fiind remunerata lunar cu suma de 300 de euro. Atat Manuela cat si fiul ei, in varsta de 12 ani, comunica in engleza cu noua lor angajata. Vedeta a fost nevoita sa renunte la serviciile unei menajere romance, care, desi isi indeplinea cu brio sarcinile, nu mai putea sa lucreze pana seara. "Am avut timp de patru ani o menajera romanca, dar avea familie si nu mai avea timpul necesar", ne-a declarat Fedorca.

A refuzat doua emisiuni TV

Dupa ce a moderat formatele TV "Zodia fluturelui" si "Fa-mi un copil" la Euforia, ea nu s-a mai implicat in niciun proiect. "Am refuzat doua productii. Nu mi-au convenit formatul si nici oferta din punct de vedere financiar. Nu scot niciun album", a precizat ea. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats