joi, 5 martie 2009

Kitty Cepraga nu are voie sa vorbeasca despre "Dansez pentru tine" Pretul tacerii: 50.000 Euro

Blonda a acceptat sa revina in Romania pentru doua luni si jumatate imbiata de o colaborare cu Pro TV-ul. In aceasta perioada insa, fosta VJ-ita nu are voie sa sufle o vorba despre productia in care a fost angrenata. Daca o face va plati scump.
Pe 20 martie, la Pro TV, intra in ring vedetele unui nou sezon "Dansez pentru tine". Primavara aceasta, printre participanti se va numara si Cristina Cepraga, actrita stabilita de ani buni in Peninsula. Blonda a acceptat colaborarea fara sa se tocmeasca prea mult asupra onorariului insa, in contractul ei a existat o clauza asupra careia nu a avut niciun fel de putere sa intervina - clauza de confidentialitate a carei valoare este de aproximativ 50.000 de euro. Orice vorbulita scapata aiurea despre competitia din care face parte o va costa scump - peste doua miliarde de lei vechi. Asa ca, blonda va fi nevoita sa-si dramuiasca spusele si sa evite sa aduca vorba despre show, indiferent unde se afla. Misiunea este aproape imposibila daca se ia in calcul faptul ca aceasta isi va petrece cea mai mare parte a zilei in sala de antrenament de la Buftea. Potrivit surselor noastre, Kitty este destul de in urma cu pregatirile pentru show. In timp ce colegii ei se antreneaza deja de aproximativ doua saptamani, blonda a intrat pe mana coregrafilor in urma cu numai cateva zile. Kitty a fost retinuta in Italia mai mult decat se astepta asa ca va trebui sa recupereze timpul pierdut prin ore suplimentare de dans.

Cheeky se vor razbi in finala

Monica si Gabriela Irimia sunt alte doua vedete care au acceptat sa se rupa de tara adoptiva si sa revina in Romania pentru colaborarea cu Pro TV-ul. Desi sunt surori, ele intra in concurs ca rivale, iar lupta se va da in direct, in fiecare vineri. Mai mult, cantaretele spera sa se razboiasca in finala. "Este clar ca nu avem cum sa ocupam amandoua primul loc. Daca vom ajunge la duel, posibil ca ne vom certa", a declarat Gabriela. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats