luni, 2 martie 2009

Conducerea companiei Petrom este acuzata dur de propriii salariati. Bani pentru petreceri, nu si pentru angajati


Conducerea companiei Petrom este acuzata de propriii angajati ca arunca fondurile pe fereastra organizand fel de fel de petreceri pentru sefi in loc sa plateasca drepturile banesti care se cuvin muncitorilor de rand. CANCAN a primit la redactie un mail in care salariatii Petrom isi arata indignarea fata de atitudinea companiei.


"Nu sunt bani pentru dividende pe 2008, nu sunt bani pentru respectarea Contractului Colectiv de Munca in Petrom (ajutor de Paste si Craciun), dar pentru paranghelii de prost gust sunt, slava Domnului", se arata in e-mailul trimis la redactie.

Concret, conducerea Petrom este acuzata ca arunca mii de euro organizand petreceri sau baluri mascate la care participa persoane cu functii importante, in timp ce refuza sa achite anumite drepturi banesti si le cere angajatilor care si le-au castigat in instanta sa le returneze. "Rapandulele n-au niciun Dumnezeu, deh, bal mascat de Craciun nu-i de nasul prostimii, si cand mai e si stropit cu Jack Daniel's si Peroni parca mai uiti ca ai peste 150.000 de procese cu fostii si actualii salariati si probabil inca pe atatea vor fi cu actionarii minoritari in fata carora nu poti sa te ascunzi dupa degete si sa dai vina pe eternul vinovat: SALARIATUL", sustin salariatii Petrom, care ne-au pus la dispozitie si poze de la petrecerile organizate la sfarsitul anilor 2007 si 2008. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats