luni, 2 martie 2009

Liberalii vor schimbarea conducerii partidului. Crin Antonescu, dorit la sefia PNL


Si oficial, si neoficial, Crin Antonescu este sprijinit de majoritatea filialelor PNL din tara pentru preluarea conducerii partidului. In cursa pentru sefia PNL s-au mai inscris Calin Popescu Tariceanu si Ludovic Orban.

Crin Antonescu s-a intors sambata noaptea dintr-un turneu pe la filialele PNL din Moldova si a primit semnale directe si indirecte ca este dorit la sefia partidului. Oficial, doar o filiala, cea de la Iasi, si-a exprimat sprijinul pentru Crin Antonescu. Neoficial, se aude ca si alte 28 de filiale ar vrea schimbarea actualei conduceri a PNL si preluarea sefiei partidului de catre Crin Antonescu. El a anuntat ca, daca va fi ales in fruntea PNL, are ca obiective revenirea la guvernare, recastigarea electoratului urban si un scor de peste 30% la viitoarele alegeri.


I-a luat fiicei sale un catel


De Martisor, Crin Antonescu a avut un motiv deosebit de sarbatoare. "Irina (n.r. - fiica lui Crin Antonescu) a implinit de 1 Martie opt ani. Si-a invitat toti cei 28 de colegi din clasa la un loc din acesta de joaca (local cu spatii de joaca pentru copii - n.r.)", ne-a declarat Crin Antonescu ieri dimineata. El ne-a spus ca Irina ar fi vrut un caine, lucru imposibil intr-un apartament. Drept urmare, au recurs la un compromis. "Mi-a spus ca a vazut la reclame un caine robot care face de toate . Am vorbit cu un prieten, care mi-a cumparat cainele din Belgia. Am venit din turnelul din Moldova cu cainele ascuns in masina, ca Irina sa il gaseasca duminica dimineata, la trezire. A meritat efortul", ne-a mai spus Crin Antonescu. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats