luni, 2 martie 2009

Ministrul turismului a petrecut la conacul lui Mircea Dinescu.Elena Udrea, fortata sa uite de dieta


Ministrul Turismului a vazut la fata locului cum e ospitalitatea olteneasca, la o petrecere organizata sambata de poetul Mircea Dinescu. Elena Udrea nu a putut rezista avalansei de arome si preparate si a mancat de toate, inclusiv paine de casa.

La finele festivalului "Zilele Marin Sorescu", poetul Mircea Dinescu a dat o petrecere pe cinste la conacul sau de la Cetate, judetul Dolj. Stapanul "feudei" s-a pregatit cu cateva zile inainte cu: peste la gratar, vitei si berbecuti la protap, carnaciori oltenesti, sarmale si multe alte bucate alese, stropite din belsug cu tuica si vinul locului. Printre oaspetii de seama s-au numarat ministrul Turismului, Elena Udrea, primarul Craiovei, Antonie Solomon, precum si "senatorul melcilor" - actorul Dorel Visan. "Atacata" de arome ispititoare, Elena Udrea s-a ospatat pe saturate. "Aici nu poti sa tii nicio dieta. Am apreciat mancarea de praz cu masline, fasolea batuta cu ceapa, dar si sarmalele de gasca fierte in vin sau ciulamaua cu mamaliguta, care au fost delicioase", a spus Elena Udrea, care a primit "cadou" un ied.

"Elena Udrea arata bine"

Se pare ca Mircea Dinescu a dat uitarii disputele avute cu Elena Udrea pe vremea guvernarii PNL-PD-L. "Am invitat-o pe doamna Udrea sa vada ce inseamna o petrecere adevarata, in stilul lui Dinescu. Dumneaei s-a dovedit a fi o femeie foarte desteapta si nu s-a suparat la niciuna dintre ironiile de care a avut parte", a declarat Dinescu la petrecere, recunoscand ca si el a ironizat-o, chiar recent, intr-un pamflet al sau, in care scria: "N-ar fi obligate oare serviciile secrete ale Elenei Udrea sa il priponeasca pe presedintele Romaniei?" . Dinescu s-a aratat foarte multumit de lookul Elenei Udrea. "Cat despre imaginea si felul in care arata, este foarte bine ca este asa. In fond, nu poti sa iesi in fata cu babe cocosate", a mai spus Dinescu. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats