luni, 6 aprilie 2009

A cazut de pe masa, cand punea perdeaua/O gravida in luna a noua a murit in timp ce facea curatenie pentru Pasti



Poveste tragica intr-un sat din Arad, unde o femeie insarcinata in luna a noua a decedat cu fat cu tot, dupa ce a suferit un accident casnic. Plecata la mama sa, la Nadas, gravida s-a urcat pe o masuta pentru a prinde draperia cu clame. A cazut de la o jumatate de metru si a murit.

Medicul din localitate nu a mai putut decit sa constate decesul. Totusi, rudele au chemat si ambulanta, insa personalul medical a incercat in zadar sa o resusciteze.
Victima avea doar 30 de ani si era mama unei fetite de patru ani. Peste doua saptamani, chiar de Pasti, ea urma sa nasca. Indurerat, sotul femeii, care se pregatea de sarbatoare, asteapta acum rezultatul necropsiei.
Accidente casnice au avut loc si la Iasi, unde nu mai putin de 50 de persoane au ajuns la Urgente in ultimele zile cu diverse traumatisme. "Mai e putin pana la Pasti, iar oamenii se apuca de curatenie fara sa-si ia nicio masura de protectie", a spus dr. Tudor Cihodaru, seful Unitatii de Urgente Iasi. Multi dintre cei ajunsi la spital au cazut in timp ce incercau sa curete copacii sau acoperisurile caselor, iar trei femei s-au fript cu apa clocotita.Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats