luni, 6 aprilie 2009

S-au bronzat pe marginea lacului/Bucurestencele au trecut in weekend la costume de baie


Tinerii au profitat din plin de primele zile calduroase din acest an. Acestia au luat cu asalt parcurile din Capitala, au iesit la picnic, au pescuit si s-au plimbat.

Bucurestenii au invadat parcurile in weekend. Temperaturile extrem de ridicate inregistrate la sfarsitul saptamanii trecute, i-au scos pe bucuresteni din casa. Cei mai multi si-au petrecut timpul liber in sanul naturii, intr-o explozie de veselie si voie buna. Tinerii romantici s-au plimbat pe aleile parcurilor, in timp ce pasionatii de role, ciclism si skateboard s-au aventurat in aer liber, organizand diverse competitii.
Profitand de vremea calda, reprezentantele sexului frumos fara inhibitii au facut plaja pe marginea Lacului Morii din Crangasi, in vazul lumii. Tot aici, iubitorii pescuitului si-au etalat indeletnicirile, intreaga zi. Dupa-amiaza, zeci de bucuresteni erau stransi in jurul gratarelor pe care sfaraiau micii si frigaruile. In Capitala, maxima termica a ajuns ieri, la 23 de grade Celsius. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats