vineri, 10 aprilie 2009

Doi oameni ai interlopului care l-a "Infundat" pe Gigi Becali au fost arestati/Locotenentii fratilor Geamanu, prinsi cu heroina


Doi dintre locotenentii lui Sandu Geamanu, temutul interlop care a orchestrat arestarea lui Gigi Becali, au fost retinuti, ieri, de politistii si procurorii antidrog pentru trafic de heroina si metadona. Oamenii lui Geamanu alimentau piata stupefiantelor din Bucuresti, Ilfov si Dambovita.


Dupa o monitorizare care a durat mai bine de sase luni, anchetatorii au declansat noua perchezitii simultane in judetele Ilfov si Dambovita. Actiunea a avut numele de cod "Nord" si a vizat mai multe persoane care se ocupau cu traficul de droguri de mare risc. Surse judiciare au afirmat ca, printre acestea, se aflau si doi apropiati ai clanului Geamanu, cunoscuti in lumea intrlopa sub numele de "Bazin" si "Eugen". Anchetatorii sustin ca "Bazin" se trage din neamul Boja, responsabil pentru o multime de infractiuni comise, in special, in zona Buftea - Mogosoaia. In afara traficului de narcotice suspectii se mai ocupau de camatarie, trafic de persoane si inselaciuni.
Membrii gruparii luau heroina din Turcia, iar metadona o cumparau de la diversi toxicomani aflati sub tratament, care primeau dozele de la medici, in conditiile in care aceasta substanta este folosita ca surogat al heroinei in cazul celor care vor sa renunte la stupefiante. Traficantii au fost incatusati dupa ce, fara sa stie, au vandut cantitati importante de heroina unor politisti sub acoperire.
In urma perchezitiilor, la care s-au folosit inclusiv caini special antrenati pentru depistarea drogurilor, s-au gasit doze de heroina, tablete de metadona, zeci de telefoane mobile, bani si un pistol cu glont. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats