vineri, 10 aprilie 2009

Haos in vestiarul Stelei/Ruptura intre Laca si jucatori!


Fotbalistii ros-albastri nu mai suporta practicile "Fiarei", care are o atitudine dictatoriala si care i-a acuzat dupa infrangerea de la Targu Jiu. Ei au apelat la finul antrenorului, George Ogararu, in incercarea de a-l domoli pe acesta.

Jucatorii au avut o contributie importanta la revenirea lui Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei, la inceputul acestui retur de campionat. Ei bine, dupa doar trei luni, acestia incep sa regrete ca l-au sfatuit pe Gigi Becali sa-l aduca inapoi pe antrenor. Veteranii echipei sunt nemultumiti de purtarea tehnicianului, care, pe de o parte, are o atitudine dictatoriala in vestiar si la antrenamentele echipei, iar pe de alta parte, la meciuri, facea echipa in functie de indicatiile "precise" ale patronului. Infrangerea de la Targu Jiu, dar mai ales comportamentul lui Lacatus de dupa acest meci, se pare ca au umplut paharul. Imediat dupa joc, "Fiara" a dat vina la conferinta de presa pe elevii sai, pe care dupa aceea i-a criticat aspru si in vestiar. Dar nu s-a multumit doar cu asta. La intoarcere, el a ordonat ca echipa sa nu se mai opreasca la Ramnicu Valcea, asa cum fusese programat, jucatorii fiind nevoiti sa-si cumpere sandviciuri si apa de la o benzinarie si sa manance in autocar. Ajunsi in Ghencea, antrenorul i-a scos la antrenament pe fotbalisti, desi veneau dupa un drum extenuant de aproape cinci ore. Dar Lacatus nu s-a oprit aici si i-a socat pe elevii sai, atunci cand i-a anuntat ca in doua ore sa revina la stadion, pentru a intra in cantonament.
Era pentru prima data de cand e antrenor la Steaua, cand lua o asemenea decizie. In acel moment, veteranii echipei
s-au revoltat impotriva tehnicianului. Ei au mers la Ogararu si l-au rugat sa aiba o discutie cu nasul lui, prin care sa-i ceara sa o lase mai moale: "George, asa nu se mai poate! Roaga-l sa se potoleasca, sa nu mai dea mereu vina pe noi. Avem familii, nu se poate sa stam in cantonament inainte de un meci cu Farul." Atmosfera din vestiarul Stelei este una exploziva, iar jucatorii si-au pierdut increderea in antrenorul pe care l-au sustinut la reinstalare in urma cu patru luni.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats