marți, 21 aprilie 2009

El a vrut sa moara pentru ca l-a parasit, ea a vrut sa-l urmeze/Romeo si Julieta de Iasi


Au incercat sa se omoare din dragoste, cu cateva ore inainte de Inviere. Doi tineri din Iasi au starnit zarva la Unitatea de Primire Urgente, dupa ce au luat o cantitate insemnata de pastile, chiar in Sambata Mare.



Claudiu, de 24 de ani, s-a suparat foarte tare pentru ca iubita l-a parasit si, considerand ca viata nu-si mai are rostul fara ea, a baut toate pastilele pe care le-a gasit prin casa.
Inainte si-a scrijelit cu un cutit numele iubitei, in interiorul unei inimi, pe piept. A fost gasit de familie, care l-a dus de urgenta la spital, insa medicii le-au spus ca sansele de supravietuire sunt foarte mici. Suparate, rudele baiatului au mers la Dana, iubita de 22 de ani a baiatului, careia i-au reprosat faptul ca din cauza ei Claudiu ar putea sa-si piarda viata.
Nimeni nu se astepta la reactia fetei care, imediat ce a ramas singura, a inghitit un tub de pastile si s-a asezat in pat, pregatita sa-si urmeze iubitul pe lumea cealalta. Parintii ei au gasit-o, insa, inainte ca pilulele sa-si faca efectul. Medicii s-au crucit cand s-au trezit a doua oara la spital cu aceleasi rude, dar cu un alt sinucigas.
"Am luat toate masurile necesare, insa pronosticul este extrem de rezervat in ambele cazuri. Pacientii sunt sub supraveghere continua. Este un caz extrem de rar, nu ni s-a mai intamplat sa apara doi iubiti care sa incerce sa se sinucida unul dupa altul", a spus dr. Tudor Cihodaru, seful UPU de la Spitalul "Sf. Spiridon" Iasi. Rudele celor doi sinucigasi au pornit un adevarat razboi si arunca acum vina dintr-o parte in alta.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats