marți, 21 aprilie 2009

Fanii il sustin pe site-ul Metrorex/Mircea Lucescu primeste cadou o statie de metrou


Tehnicianul lui Sahtior s-a nascut in cartierul Berceni, iar numele acestuia a fost propus de catre locuitorii din zona ca o varianta la schimbarea denumirii statiei "Aparatorii Patriei".



Locuitorii Capitalei au primit ca tema de gandire de la Metrorex propunerea de nume noi pentru cateva statii de metrou. Printre acestea se afla si "Aparatorii Patriei", din cartierul Berceni, locul unde Mircea Lucescu s-a nascut si a petrecut o buna parte din copilaria sa.
Cel mai titrat antrenor roman din istorie nu s-a aflat numai pe lista celor de la FRF pentru a prelua echipa nationala, ci si pe aceea cu propuneri de la Metrorex: statia "Aparatorii Patriei" sa poarte numele tehnicianului de la Sahtior. Pe adresa de contact a companiei au ajuns mai multe mail-uri in care diferite persoane vor ca in vitorul apropiat sa coboare la statia "Mircea Lucescu". Astfel, dupa ce Ionut Lupescu a dat gres in tentativa de a-l convinge pe "Il Luce" senior sa vina in locul lui Piturca, romanul are sanse mari sa devina primul om din fotbal al carui nume sa denumeasca o gura de metrou.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats