marți, 21 aprilie 2009

Nu se potoleste nici la 50 de ani/Madonna a cazut iar de pe cal



Aventuriera convinsa, Madonna uita ca are 50 de ani si face pe tinerica, riscandu-si viata. Cantareata a fost transportata cu un elicopter la spital, duminica, dupa ce a suferit un accident de calarie, al doilea in ultimii patru ani.



Madonna a tras o sperietura groaznica atunci cand s-a trezit la pamant, aruncata de calul care a fost speriat de niste fotografi. Cantareata se afla in vizita la niste prieteni din Long Island, New York, impreuna cu iubitul ei, Jesus Luz, pe care tine mortis sa-l invete sa calareasca. A incercat sa se ridice, dar schiopata si acuza dureri la picior, asa ca gazdele n-au mai stat pe ganduri si au chemat ambulanta. Medicii care au consultat-o au constatat ca artista suferise doar cateva rani usoare si echimoze, asa ca au externat-o dupa cateva ore. Un purtator de cuvant al Madonnei sustine ca accidentul ar fi avut loc atunci cand calul ei s-a speriat de paparazzii care au iesit din tufisuri pentru a o fotografia pe artista, aflata in vizita la niste prieteni, in Eastern Long Island, in weekend.
Madonna urmeaza sa faca mai multe analize si se afla inca sub observatie medicala, mai ales ca nu este la primul accident de calarie si nici la prima tinerete. In urma cu patru ani Madonna si-a rupt o mana, clavicula si trei coaste dupa ce a cazut de pe cal si a povestit ca suferinta i-a fost dublata de indiferenta fostului ei sot, Guy Ritchie, care nici macar nu s-a dus la spital sa o viziteze.


Canta la Bucuresti pe 26 august


Acum in schimb, Madonna are parte de toata atentia din partea lui Jesus Luz, iubitul in varsta de doar 22 de ani. Cu toate ca s-a zvonit ca s-au despartit luna trecuta, in uma unei crize de gelozie a Madonnei, se pare ca cei doi s-au impacat, de vreme ce paparazzii i-au susprins impreuna foarte des in ultima saptamana. Surse din spitalul in care a fost internata Madonna spun ca acesta a insotit-o tot timpul si parea ingrijorat. "O tinea de mana si a insistat sa stea cu ea chiar si cand a fost examinata de medici", a declarat o asistenta sub protectia anonimatului.
Madonna incepe pe 4 iulie turneul european "Sticky and Sweet" cu un concert la Londra, iar la Bucuresti va canta pe 26 august. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats