marți, 21 aprilie 2009

Soc la Hollywood/Cameron Diaz s-a ras pe cap


Indragita actrita americana, in varsta de 36 de ani, a renuntat la frumoasele ei plete blonde de dragul meseriei. Vedeta a pus mana pe aparatul de ras la insistentele lui Nick Cassavetes, regizorul peliculei "My Sister?s Keeper", care va avea premiera oficiala in aceasta vara.


Arta cere sacrificii, iar lucrul acesta l-a testat pe pielea ei si actrita americana Cameron Diaz in urma cu cateva zile. Aflata pe platourile de filmare de la "My Sister's Keeper", cea mai recenta pelicula in care joaca, blonda, de 36 de ani, a fost rugata de regizorul Nick Cassavetes sa isi sacrifice pletele de dragul scenariului. Ascultatoare din fire, Cameron a pus mana pe aparatul de ras si, fara prea multe comentarii, a renuntat la cositele ei stralucitoare.


Fara fite sau figuri


"Cameron e o actrita profesionista, care nu se cramponeaza de ideea de frumusete fizica. Daca rolul i-o cere, este in stare sa se ingrase, sa slabeasca sau chiar sa se poceasca prin machiaj sau coafura", a povestit, recent, un membru al echipei de filmare.
"In "My Sister?s Keeper", Cameron joaca rolul unei mame care se rade pe cap din solidaritate fata de fiica ei, Kate, care sufera de leucemie. Cand regizorul i-a cerut lui Diaz sa renunte la parul de cap, aceasta a si pus mana pe aparat. Nu a comentat nicio clipa, asa cum au obiceiul sa o faca divele de la Hollywood, atunci cand trebuie sa se sluteasca pentru ca asa o cere rolul", a adaugat aceeasi sursa. "In plus, Cameron abia asteapta premiera din vara pentru a vedea ce reactie vor avea oamenii cand o vor vedea cheala", a adaugat cameramanul.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats