joi, 2 aprilie 2009

Ramona Gabor Isi ia la misto sora Si cumnatul/"Nu as putea sa am un iubit mai scund!"

Ramona Gabor a facut o serie de declaratii care nu le vor pica prea bine Monicai si lui Irinel Columbeanu. Se pare ca, desi au fost aruncate intr-un context nevinovat, pentru Ramona nu a fost decat o maniera de a se razbuna pentru zvonurile conform carora, speriata ca si-a luat prea mult avant, Moni duce o campanie negativa impotriva ei.


Speculatiile facute pe tema relatiilor tensionate dintre Ramona si Moni par sa prinda contur. Desi s-au afisat impreuna in momente cheie, cum ar fi ziua de nastere a Monicai, lucrurile nu sunt tocmai roz.
In mod dubios contractele Ramonei din ultima perioada s-au naruit unul cate unul. Desi a fost dispusa sa renunte la petrecerea ei aniversara pentru a merge la un eveniment in provincie cu sora sa, participarea Ramonei a fost anulata in ultimul moment. La fel si prezentarile din cadrul festivalului de moda de la Bucuresti, sub pretextul ca ar fi prea mult ca ambele surori sa urce pe podium. Mai mult, se pare ca Moni s-a laudat cu realizarile surorii ei, asumandu-le. Potrivit surselor a povestit in mai multe cercuri ca ea a angajat-o pe Ramona la Capatos sau ca a tinut-o intr-un apartament de-al ei in conditiile in care mezina impartea unul cu alte trei fete in zona Obor. Iar toata aceasta situatie a luat amploare la scurt timp dupa ce Ramona s-a mutat din vila de la Izvorani dupa o perioada in care era nedespartita de Columbeni si se afisau non-stop impreuna. Folosindu-se de pretextul ca-i vrea binele si ca trebuie sa o lase sa-si ia viata in maini, Moni s-a rupt total de Ramona. Nu au intarziat sa apara zvonuri despre neintelegerile dintre Iri si cumnata sa, dar mai ales despre cat de greu suporta Moni ideea ca Ramona i-ar putea lua fata.



Ramona este subtila



Conflictul mocnit din familia lui Columbeanu nu a bubuit pana acum, insa ar putea scapa de sub control in orice moment. Pana atunci, insa, surorile Gabor se rezuma la micile sicane aruncate aparent nevinovat, dar cu greutate pentru cel vizat.
Recent, vorbind despre barbatul visurilor ei, Ramona a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN, ca inaltimea conteaza. "Nu as putea avea niciodata o relatie cu un barbat scund. M-as simti ca o mama, iar el ar fi copilul", a marturisit, amuzandu-se, sora Monicai Columbeanu. Si a exemplificat pentru a reduce putin impactul spuselor sale: "In club, de pilda, toti cei care se bagau in seama cu mine erau mult mai scunzi".
In mod inevitabil oricine ar auzi aceasta declaratie s-ar gandi direct la cuplul Moni-Iri. Este imposibil ca Ramona sa fi omis acest aspect...Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats