joi, 2 aprilie 2009

Kerry Katona cauta cu orice pret sa Socheze/Merge in sosete pe strada

Fosta componenta a trupei Atomic Kitten a fost surprinsa de paparazzii britanici defiland prin orasul Wilmslow, unde locuieste in prezent, fara incaltari. Lipsita de inhibitii, cantareata a condus, si-a dus copiii la gradinita si chiar a mers la cumparaturi intr-o pereche de ciorapi roz din bumbac.


Kerry Katona, fosta componenta a trupei Atomic Kitten, s-a obisnuit atat de mult cu viata de casnica, incat a renuntat la hainele sexy, de diva, preferand blugii si tricourile. Si pentru ca, de la o vreme, nu ii mai place sa isi simta picioarele grele in pantofi incomozi si, in plus, vrea sa faca si ceva economie la bugetul de familie renuntand sa-si mai achizitioneze incaltaminte care se uzeaza repede, aceasta a ales sa mearga desculta.
Astfel, in urma cu cateva zile, Kerry, in varsta de 28 de ani, a fost surprinsa de paparazzii britanici in timp ce se plimba doar in sosete prin Wilmslow, orasul unde detine o luxoasa vila in valoare de 1,6 milioane de euro.


A cautat adepti



"Kerry este grozava. Tot timpul face cate ceva iesit din comun. Dupa ce in urma cu doua saptamani si-a scos silicoanele la licitatie in scop caritabil, acum a umblat prin oras doar intr-o pereche de ciorapi roz", a povestit, amuzat, un fotograf aflat pe urmele cantaretei.
"Putin i-a pasat ca-si murdareste sosetele, ca se putea rani la picioare sau ca se uita lumea la ea ca la urs. A batut strazile foarte relaxata. A condus masina, si-a dus copiii la gradinita, apoi a mers la cumparaturi doar in sosete. S-a plimbat asa cateva ore bune si i-a invitat si pe prietenii cu care s-a intalnit in oras sa ii urmeze exemplul. Cred ca ii place pur si simplu sa socheze", a adaugat aceeasi sursa. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats