joi, 2 aprilie 2009

Si vedetele sunt oameni/Umbla cu chilotii rupti

Actrita Jennifer Garner a fost surprinsa intr-o ipostaza cel putin jenanta. Iesita la cumparaturi cu fiica ei, Violet, vedeta serialului "Reteaua" s-a aplecat atat de mult sa puna sacosele in portbagajul masinii incat i s-au vazut chilotii extrem de uzati si gauriti.


Criza financiara mondiala face victime si in randul vedetelor de la Hollywood, care nu mai investesc la fel de multi bani in imaginea lor ca altadata. Sau poate ca, atunci cand esti mamica si ai o familie de intretinut, renunti sa te mai ingrijesti si te lasi pe tine pe ultimul loc.
Una dintre aceste situatii pare sa i se potriveasca foarte bine si actritei Jennifer Garner, cunoscuta telespectatorilor romani din serialul de succes "Reteaua", care a fost surprinsa intr-o ipostaza jenanta pentru statutul ei de vedeta. In urma cu cateva zile, actrita s-a dus sa-si ia fetita, Violet, de la scoala, in Santa Monica, dupa care au plecat impreuna la cumparaturi.


S-a aplecat prea mult



Dupa ce a studiat cu atentie ofertele de prin magazine, dar a cumparat destul de putin, fiind extrem de grijulie cu bugetul familiei, Jennifer a mers in parcare si si-a pus plasele in masina. Numai ca aici, vedeta a fost protagonista unui incident deloc placut pentru ea. In timp ce-si aranja sacosele in portbagaj, Jennifer s-a aplecat mult mai mult decat era nevoie, lasand sa se vada ca nu o duce prea bine cu banii din moment ce a ajuns sa poarte chiloti foarte uzati si plini de gauri. Neplacutul moment, in care actritei i s-a vazut lenjeria intima jerpelita, a carei culoare roz initiala abia mai putea fi distinsa, a fost provocat si de faptul ca Jennifer a ales sa poarte o tinuta lalaie, cu blugi foarte largi, atarnand dizgratios pe ea. Jennifer Garner, in varsta de 36 de ani, este casatorita cu actorul Ben Affleck din 2005, cei doi avand impreuna doua fetite, Violet si Seraphina Rose Elizabeth, care a venit pe lume la inceputul acestui an. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats