vineri, 24 aprilie 2009

Viata amoroasa a asistentei lui Capatos se incurca




I-a "suflat" iubitul celei mai bune prietene

Povestea de dragoste dintre Loredana Chivu si Laurentiu Tone este mai interesanta decat parea la prima vedere. Fostul fotbalist avea o relatie cu Sorina Ionita, una din membrele trupei Senzual, in momentul in care asistenta lui Capatos l-a sedus pe acesta, desi cele doua fete erau bune prietene.



Itele in cazul Loredanei Chivu se incurca din ce in ce mai tare. Fosta dansatoare din clipurile manelistilor, ajunsa intre timp asistenta lui Dan Capatos, ascunde povesti amoroase demne de "Melrose Place". Dupa ce CANCAN v-a prezentat in premiera imagini ale blondei impreuna cu noul ei iubit, Laurentiu Tone, iata si conjunctura in care s-au "cuplat" cei doi. Baiatul de bani gata, care a cochetat si cu fotbalul la clubul Dinamo, si Loredana faceau parte din acelasi anturaj si frecventau aceleasi cluburi si cafenele de fite. Doar ca, in acea vreme, tanarul avea o relatie cu Sorina Ionita, jumatatea bruneta a trupei Senzual si parea ca totul le merge de minune.
Pana cand, Laurentiu nu a mai ramas indiferent la farmecele focoasei blonde si a inceput sa-i faca avansuri. In ciuda faptului ca era implicata intr-o alta relatie, cu un fotbalist de la Intergaz, fosta animatoare din Maxx a raspuns "prompt" la apropourile tanarului, incurajata si de extravagantele cu care acesta isi rasfata iubita de la acea vreme. Interesant este faptul ca si cele doua fete, Loredana si Sorina de la Senzual, facand parte din aceleasi cercuri, erau bune prietene. Cu toate acestea, blondina a acceptat cu bucurie invitatia lui Laur de a petrece un weekend "fierbinte" impreuna, acesta fiind momentul care i-a apropiat decisiv pe cei doi iubareti. Intorsi din scurtul lor sejur, tanarul "i-a dat liber" Sorinei, incepandu-si relatia cu Loredana, cu care este si in prezent. Contactata de CANCAN, Sorina de la Senzual a recunoscut ca face parte din acelasi anturaj cu cei doi, incercand insa sa nege relatia cu actualul iubit al asistentei lui Capatos: "Pe Laur il cunosc din copilarie, suntem foarte buni prieteni, dar atat. E adevarat ca fac parte din acelasi anturaj cu ei si ca ma cunosc bine si cu Loredana. Cat despre pozele din piscina, de la el de acasa, nu dovedesc absolut nimic, pentru ca nu sunt dezbracata acolo, ci in costum de baie". Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats