marți, 23 iunie 2009

Cam trage la măsea



Actorul roman Sebastian Stan,cunoscut pentru rolul sau din serialul american Gossip Girl, difuzat de PRO TV, este, de cateva zile, in centrul unui scandal monstru. Si asta dupa ce o inregistrare a unei partide de sex dintre el şi iubita sa, actriţa Leighton Meester (23 de ani), a fost difuzată pe internet. Deşi nu se ştie cine a postat filmuleţul, speculaţiile presei mondene din SUA, cum că Stan ar fi sursa difuzării imaginilor, s-au înteţit.

Sebastian a jucat în mai multe producţii, însă a devenit cunoscut după rolul său din serialul “Gossip Girl”, difuzat acum şi în România de PRO TV. În 2008, în timpul filmărilor la acest serial, s-a cuplat cu actriţa Leighton Meester.

Cu excepţia evenimentelor de promovare a producţiei, cuplul a ţinut rar prima pagină a ziarelor de scandal din State. În ultima vreme însă, situaţia s-a schimbat şi aceasta pentru că Leighton pare a fi mare amatoare de petreceri, unde îi cam place să tragă la măsea, reuşind să ajungă în centrul atenţiei. Ultima dată a fost surprinsă de paparazzi sprijinindu-se de Sebastian, care părea amuzat de situaţie.

În plus, presa de scandal din America este convinsă că “sursa” difuzării filmuleţului porno în care actriţa face sex cu iubitul ei român este însuşi Sebastian, avid de publicitate. Cuplul a refuzat constant, zilele acestea, să facă vreun comentariu referitor la filmuleţul erotic.

Stan a absolvit cu brio actoria

Sebastian Stan, 23 de ani, e un actor de origine română, născut la Constanţa. El a plecat din România, împreună cu mama sa, la vârsta de opt ani. S-au mutat la Viena, Austria, unde mama lui Sebastian s-a angajat ca pianistă. Când actorul avea 12 ani, cei doi s-au stabilit la New York. Ulterior, tânărul a absolvit cu brio cursurile Facultăţii de actorie din New Jersey.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats