joi, 25 iunie 2009

Cu iubita de gât, la mall

Ieri pe Litoral cu Meme, azi la brat cu Andreea Podarescu, Fata de la Pagina 5. Acesta e craiul de la Kanal D, Luis Lazarus, moderatorul care, deunazi, in goana dupa audienta, a difuzat in emisiunea sa (şi) secvente dintr-un film porno, punandu-si, astfel, in cap tot CNA-ul.



Fotoreporterii Libertăţii l-au surprins pe Lazarus, luni, la Băneasa Shopping City, alături de Andreea Podărescu, fostă fată de la Pagina 5 din Libertatea. Îmbrăcat casual, moderatorul TV se purta tandru şi delicat cu tânăra brunetă.

A plimbat-o cu Bentley-ul


Gesturile lui, pline de afecţiune, au avut efectul scontat asupra Andreei care, ţinând cont de zâmbetul larg pe care-l afişa, părea a nu fi deranjată că Lazarus abia revenise de la mare, acolo unde fusese răsfăţat de fosta OTV-istă Mihaela Moise, sau, pe scurt, Meme.

După ce au mâncat la unul dintre restaurantele din incinta complexului Băneasa, cei doi amorezi s-au îndreptat către Bentley-ul lui Lazarus, cu care au şi plecat.


A sărit la gâtul lui Diaconescu

Cu două zile în urmă, Luis Lazarus i-a declarat război total naşului său, Dan Diaconescu (foto). În cadrul emisiunii sale de la Kanal D, el a invitat-o pe celebra dansatoare

orientală Pamela, personaj lansat tot la OTV, care, spre stupoarea tuturor, a povestit cu lux de amănunte că ar fi avut o aventură cu Diaconescu.

În replică, şeful de la OTV a declarat că dacă s-ar apuca să spună tot ce ştie despre Lazarus, l-ar distruge.


Sursa:libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats