joi, 25 iunie 2009

Ce vă mai iubiţi, porumbeilor!

Cristi Chivu (28 de ani) şi soţia sa, Adelina (27 de ani) s-au bălăcit, ieri după-amiază, pentru prima oară în Marea Neagră. Căpitanul naţionalei a demonstrat încă o dată că este îndrăgostit până peste urechi de Adelina şi a fost foarte grijuliu cu micu- ţa Natalia (6 luni), care a făcut spectacol pe plajă.

Aflaţi de câteva zile la Mamaia, Cristi Chivu şi soţia lui, Adelina, s-au bălăcit pentru prima oară în Marea Neagră abia ieri. Dacă anterior preferaseră să se răcorească doar în piscina hotelului Iaki, cei doi şi-au făcut apariţia, ieri după-amiază, în jurul orei 16, pe plaja privată a hotelului lui Gică Hagi, împreună cu fiica lor, Natalia, unde au zăbovit vreme de două ore şi jumătate.

Au făcut plajă la Iaki

După ce s-au asigurat că micuţa în vârstă de şase luni va fi strict supravegheată, Cristi şi Adelina s-au aventurat în valurile mării. Fundaşul lui Inter Milano nu a scăpat-o din ochi şi din braţe pe soţia lui, pe care a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o de mai multe ori.

Natalia, prima dată pe malul mării

Deoarece apa era destul de rece, în ciuda temperaturii ridicate a aerului (30 de grade Celsius), Chivu şi-a luat fiica în braţe şi a dus-o până aproape de mal, după ce a avut grijă ca Natalia să aibă bine fixată pe cap o pălăriuţă de soare. După ce s-au uscat, Chivu şi Adelina au acceptat să se fotografieze alături de un cuplu care făcea plajă în apropierea lor, apoi au luat-o pe micuţa Natalia şi s-au retras în hotel, în jurul orei 19.00.

Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats