miercuri, 24 iunie 2009

Doi copii, actori de film porno



Doi copii din oraşul hunedorean Uricani s-au filmat în timp ce făceau sex, iar înregistrarea a fost postată pe internet. Scenele erotice dintre Ionel, de 11 ani, şi Roxana, de 13 ani, au avut loc în apartamentul băiatului. Părinţii şi vecinii celor doi elevi sunt şocaţi.

Cei doi copii sunt vecini de bloc şi prieteni de când erau mici. Ambii provin din familii dezorganizate. Roxana, care a terminat clasa a VI-a, stă împreună cu mama şi cu sora ei, în vreme Ionel, de 11 ani, elev în clasa a IV-a, locuieşte cu tatăl său şi cu iubita acestuia. Mama lui este plecată de câţiva ani la muncă, în Spania. Cei doi minori s-au întâlnit în apartamentul puştiului, după ce tatăl acestuia plecase la muncă.

Mama băiatului munceşte în Spania

Goi puşcă, s-au filmat cu un telefon în mai multe ipostaze. Mai întâi, băiatul s-a masturbat în faţa tovarăşei lui “de joacă”, apoi au încins o partidă de sex. Imaginile au fost postate pe internet. Pe fir a intrat imediat poliţia din Uricani. Băiatul a fost adus la audieri şi, deşi iniţial a negat, le-a povestit în cele din urmă poliţiştilor, recunoscând că el e protagonistul. Roxana însă a încercat să dea vina pe sora ei. “Nu sunt eu, nu am fost singură la el, sora mea a fost...”, a declarat fata. Pe de altă parte, tatăl minorului- actor a avut, la rândul lui, câteva fotografii fierbinţi postate pe internet.


«Fetiţa este cuminte»

Vecinii sunt şocaţi şi refuză să creadă. “Familia minorei e foarte săracă, dar fetiţa e cuminte. Am auzit de film, dar nu îmi vine să cred. Şi Ionel e foarte cuminte, e un copil la locul lui. Chiar nu cred să fi făcut ei aşa ceva”, a spus Melania Ciubotaru (foto), vecina copiilor. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats