vineri, 19 iunie 2009

Iuliana se mărită cu grecul?


In vreme ce interpretul pare, in sfarşit, decis să introducă divorţ de soţia lui, Corina, vedeta de televiziune se gandeşte din ce in ce mai serios la o oficializare a relaţiei cu celălalt bărbat din viaţa ei: grecul Mihalis.

Ceea ce părea, la început, un joc a devenit un lucru extrem de serios. Surse din anturajul Iulianei Marciuc ne-au destăinuit că vedeta TVR a renunţat să-l mai aştepte pe Adrian Enache, bărbatul a cărui amantă i-a fost timp de 14 ani, şi că relaţia cu grecul Mihali e una din ce în ce mai serioasă.

“Toată lumea crede că povestea cu grecul e doar ca să-l facă pe Adrian să divorţeze, însă nu e deloc aşa. Din contră, Iuliana i-a dat de înţeles lui Enache că a decis să rămână cu Mihalis, iar atunci Adrian, într-un moment de disperare, a mers la televiziune şi a anunţat că divorţează”, ne-a declarat un apropiat al Iulianei.

Petrece vacanţa acasă, la noul iubit


Problema e că gestul lui Enache nu a avut efectul scontat. Iuliana nu numai că nu s-a întors la Adrian, din contră, relaţia ei cu grecul a devenit şi mai apropiată. Aşa se face că Mihalis i-a invitat pe Iuliana şi pe fiul acesteia şi al lui Adrian Enache, David Mihnea, să-şi petreacă vacanţa în Grecia, ţara lui natală, unde plănuieşte să-i ceară mâna. În aceste condiţii, Adrian Enache e pregătit să-şi joace ultima carte, pentru a o recâştiga pe femeia pe care o iubeşte: zilele acestea, va merge să introducă divorţul.

Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats