miercuri, 24 iunie 2009

A jucat din nou 12 ore fara Intrerupere


Piturca a "ciugulit" inca 50.000 euro la cazinou

Fostul selectioner a lasat la o parte ruleta, pachetul de tigari cu camera video sau barbutul si s-a specializat pe Texas Hold'em poker, acolo unde a inceput sa castige constant.


In urma cu aproape o luna si jumatate, CANCAN v-a prezentat in exclusivitate amanunte incendiare despre partida maraton de poker pe care Victor Piturca a incins-o la cazinoul Platinium si in urma careia a iesit cu un plus de circa 30.000 de euro. Duminica trecuta, "Piti" a descins din nou in sala de jocuri aflata in incinta hotelului Radisson, in jurul orei 20.30. Ca de obicei, fostul selectioner a mers in separeul cazinoului, unde aranjase o partida de poker, la liber. Alaturi de Piturca la masa s-au aflat unul dintre actionarii stabilimentului, patronul cazinoului "Queen", primarul Busteniului, Emanoil Savin, si un om de afaceri din lumea imobiliarelor. Blind-urile (mizele initiale) au fost destul de consistente, astfel ca media poturilor a fost undeva in jurul a o mie de euro. Piturca a fost si de aceasta data "Satana" si a reusit sa castige circa 50.000 de euro, cel mai in pierdere iesind patronul cazinoului "Queen".
Texas Hold'em-ul este unul dintre cele mai in voga jocuri de poker la ora actuala in intreaga lume. Se practica in sistem turneu sau la liber. In primul caz, fiecare participant de la masa intra cu o suma fixa pentru care primeste un numar egal de fise cu ceilalti jucatori si are apoi posibilitatea sa faca un "rebuy", adica sa ramana in joc atunci cand termina toate fisele, punand la bataie aceeasi suma ca si cea initiala. Jocul este mult mai incins atunci cand se joaca la liber, participantii putand sa mizeze orice suma, fara niciun plafon. Piturca a parasit cazinoul a doua zi, in jurul orei 08.30, dupa 12 ore extrem de solicitante, dar care i-au adus un castig frumusel. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats