miercuri, 24 iunie 2009

Adriana Si Silviu Prigoana, In doliu dupa moartea baietelului lor




S-au pregatit de inmormantare!

De duminica seara, de cand l-au pierdut pe Darius Eduard Ioan, cel de-al doilea baietel al lor, viata cuplului Adriana si Silviu Prigoana a fost data peste cap.



Desi medicii au fost rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale copilului nascut prematur si cantarind numai 900 de grame, parintii sai au sperat tot timpul intr-o minune. Ca sa o menajeze pe Adriana, profund marcata de cele intamplate, sotul sau s-a ingrijit de toate formalitatile pentru scoaterea copilului din spital si inmormantare. Baiatul cel mare al lui Silviu Prigoana, Honorius, abia intors din America, l-a ajutat pe tatal sau in demersurile necesare in astfel de situatii. Honorius a fost, ieri dupa-amiaza, la Maternitatea Polizu pentru a ridica actele pentru inhumarea bebelusului. In acest timp, ca sa-si mai aline amarul, Adriana a trecut pe la matusa sa, alaturi de care a stat aproximativ doua ore. Apoi s-a indreptat spre vila din Pipera, unde si-a petrecut intreaga zi.



Apropiatii au trimis coroane la vila din Pipera



In jurul orei 15.00, la resedinta familiei Prigoana au inceput pregatirile pentru pomana. Un sofer al lui Silviu Prigoana a oprit masina pe aleea din fata imobilului si impreuna cu un alt angajat al miliardarului au descarcat baxuri de apa minerala si alimente. La scurt timp si-a facut aparitia si Laurentiu Calaican, nasul de cununie al cuplului Adriana si Silviu Prigoana, insotit de un prieten. Omul de afaceri brasovean a venit special la Bucuresti pentru a le fi alaturi finilor sai in aceste momente dureroase. O ora mai tarziu, un apropiat al familiei a trimis la vila o coroana, urmata, la scurt timp, de o alta. Angajatii lui Prigoana au impartit pachete de post celor care au venit sa le transmita condoleante. Acestea contineau o sticla de suc de portocale, biscuiti, un mar, o portocala, o piersica si un covrig.



"Ma gandesc ca i s-a intamplat un accident"



Adriana Bahmuteanu nu a vrut sa discute cu presa despre drama care i-a tulburat viata, dar apropiatii spun ca, desi incearca sa para puternica, ea este ravasita de moartea micutului Darius. "Ca sa nu o iau razna, ma gandesc ca i s-a intamplat un accident", le-a spus ea unor prieteni. In cele trei saptamani in care micutul a stat la incubator si s-a luptat sa traiasca, Adriana si Silviu Prigoana s-au incurajat reciproc. Din cauza starii de sanatate incerte a baietelului, miliardarul Silviu Prigoana a slabit cateva kilograme, iar multi cunoscuti au remarcat ca arata obosit, in timp ce altii l-au crezut bolnav. In perioada in care a stat internata la Maternitatea Polizu, Adriana l-a chemat pe preotul de la biserica spitalului sa-i boteze nou-nascutul. Dupa ce l-a crestinat, Adrianei i s-a parut ca bebelusul da semne ca s-ar simti mai bine, dar medicii nu i-au impartasit optimismul. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats