miercuri, 24 iunie 2009

Risca sa fie cercetat penal, dupa ce s-a laudat ca a pilotat elicopterul!

Am refacut traseul smecherului cu elicopter

Dupa ce a aterizat cu un elicopter inchiriat chiar pe gazonul din fata hotelului Rex din Mamaia, miliardarul Dan Tatoiu a survolat litoralul, plimbandu-se pana la Vama Veche, unde si-a parcat aparatul de zbor chiar printre masini. Fiindca s-a laudat ca a pilotat elicopterul, miliardarul risca sa fie cercetat penal.

Cand inchiriezi cu 1.450 de euro pe ora plus TVA un elicopter de aproximativ cinci milioane de euro, parca ti-ar da ghes inima sa incerci un pic sa vezi ce poate "bijuteria". Probabil ca asa s-a gandit si omul de afaceri atunci cand, in timpul aterizarii, a fost surprins de paparazzii CANCAN pe unul din cele doua locuri ale pilotilor, cu castile pe urechi si cu mainile pe mansa. Si, ca nu cumva sa nu fie vazut pe tot litoralul, miliardarul Tatoiu a trecut sambata si pe la Vama Veche. Acesta si-a parcat elicopterul pe faleza, printre masinile vamaiotilor veniti la cort si a plecat la o mica plimbare prin cunoscuta statiune. Desi vamaiotii au inceput, de la an la an, sa se obisnuiasca cu tot felul masini de fite, din ce in ce mai multe, si parcate din ce in ce mai aproape de plaja, aparitia unui elicopter pe faleza a starnit reactii diverse: "Copiii mei de doi si patru ani ma rugau sa bag o moneda in elicopter cu speranta ca va porni singur ca la balci", a declarat pentru CANCAN un localnic din Mangalia.


Oricine poate sta la mansa!



Cu o zi inainte de aparitia primului material despre isprava miliardarului, reprezentantii Corsarului Rosu (firma care are in proprietate elicopterul), ne-au declarat ca, din cate cunosc ei, Tatoiu a urmat cursurile unei scoli de pilotaj, insa nu a trecut de examenul de absolvire, deci nu are atestat de pilot aerian.
Ieri, dupa ce intreaga poveste a aparut in CANCAN, reprezentantii Corsarului Rosu au precizat sec: "Nu in-telegem de ce vreti sa faceti un caz din asta. Domnul Tatoiu doar a stat pe scaunul din dreapta, nu a pilotat. Oricine poate sta acolo, asta nu inseamna ca si manevreaza aparatul!" Cat despre aterizarea de pe gazonul din fata hotelului, aceasta ar fi fost perfect legala. "S-a scos paragraful care prevedea aterizarile numai in locurile special amenajate. Aterizarea a fost OK, daca a primit aprobarea proprietarului terenului si daca nimeni nu a depus plangere", a declarat pentru CANCAN Octavian Pita, directorul general adjunct al Direct Aero Servicies.
Contactat telefonic de reporterii nostri, miliardarul Tatoiu a refuzat sa faca vreun comentariu si a declarat pe un ton taios: "Nu ma intereseaza ce scrieti!".

Iubitul secret al Aminatei?



Potrivit unei informatii sosite pe cancan, miliardarul Tatoiu ar fi fostul iubit secret al frumoasei mulatre Aminata, despre care tanara declara la inceputul anului ca i-a cumparat un inel cu diamante de la Luxury Show si o geanta Louis Vuitton de la Marriott. Desi nu a vrut sa-i faca public numele, miliardarul Tatoiu se potriveste descrierii facute de manechin: "Are in jur de 40 de ani si este om de afaceri...".

Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats