vineri, 24 aprilie 2009

Îşi pierde fecioria pe 10.050 €?


Dezamăgire pentru Alina Percea, fata care şi-a vandut virginitatea pe Internet.

Povestea Alinei Percea, romanca de 18 ani, din Caracal, stabilită in Germania, care şi-a scos la vanzare virginitatea pe site-ul nemţesc gesext.de, a ajuns la final. Aseară, la ora 20.30 (ora României), licitaţia a fost oprită. Oferta pentru fecioria tinerei a ajuns la 10.050 de euro, sumă dezolantă pentru românca plină de speranţe.

În urmă cu două luni, Alina s-a hotărât să îşi scoată la licitaţie fecioria, în speranţa că astfel va câştiga suficienţi bani cât să-şi poată permite să urmeze o facultate şi chiar că îl va găsi şi pe Făt-Frumos. Tânăra a declarat că ar fi încântată ca acela care-i va cumpăra virginitatea să rămână alături de ea pentru tot restul vieţii. Deşi spera să obţină o sumă cât mai mare, de cel puţin 50.000 de euro, românca a primit la final doar 10.050 de euro. Anunţul Alinei a înregistrat 316.337 de vizualizări pe site, însă doar 49 de persoane şi-au arătat interesul pentru oferta Alinei şi au “îndrăznit” să liciteze.

Româncei i-a venit ideea să se vândă pe internet după ce a citit povestea americancei Natalie Dylan, care, tot ca să-şi poată continua studiile, şi-a scos la licitaţie virginitatea, obţinând pentru prima noapte de amor 3,5 milioane de euro.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats