vineri, 24 aprilie 2009

«Sunt aproape de perfecţiune»


"Fiul meu se căsătoreşte cu fata visurilor sale şi sunt extrem de fericită că s-a insurat". Este citatul pe care Mikette von Issenberg, mama lui Țiriac jr, l-a postat, miercuri, în ziua nunţii dintre Ion Ion şi Ileana Țiriac, pe blogul personal sub forma unei binecuvântări.

După o relaţie de aproape şapte ani, cuplul Ion Ion Țiriac şi Ileana Lazariuc au spus, în sfârşit, un “Da” hotărât în faţa ofiţerului stării civile, miercuri. Nu în România, ci în Monte Carlo, o subdiviziune administrativă a statului Monaco. Informaţia a fost confirmată în exclusivitate pentru Libertatea de însuşi proaspătul însurăţel.

“Aşa este, ne-am căsătorit”, a fost mesajul scurt, trimis de Ion Ion reporterilor ziarului nostru. De altfel, discreţia a fost regula principală aplicată în cazul ceremoniei din Monaco. Mikette von Issenberg, mama proaspătului ginere, a refuzat dialogul cu reporterii noştri. Totuşi, un mesaj postat pe blogul personal, în ziua cununiei civile, sub forma unei binecuvântări, trăda emoţiile, fericirea şi sentimentul de mândrie pe care îl resimte orice mamă în astfel de momente: “Fiul meu se căsătoreşte cu fata visurilor sale şi sunt extrem de fericită că s-a însurat. Sunt atât de apropiaţi de perfecţiune, întrucât după şapte ani se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Nu foarte mulţi oameni se pot lauda cu asa ceva in lumea zilelor noastre."


Cei doi tineri vor fi din nou părinţi la începutul verii


Ion Ion şi Ileana Lazariuc au împreună un băieţel de un an, Alexandru jr, cei doi urmând să devină din nou părinţi, cel mai probabil, la începutul verii. Din acest motiv, miercuri, la Monaco, a avut loc doar cununia civilă, ceremonia religioasă fiind programată după ce Ileana Lazariuc va naşte.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats